Repatriering naar Nederland

Bent u in het buitenland ziek geworden of heeft u een ongeluk gehad? Moet u zo snel mogelijk terug naar Nederland, maar biedt uw verzekering deze service niet? Dan bent u bij BAS Ambulance Service aan het juiste adres. Wij zijn een gecertificeerde ambulance-organisatie die actief is op het gebied van medische repatriëring. Of u nu vervoerd moet worden per vliegtuig of gewoon via de weg, u komt ons overal tegen. Ook de wereldwijde medische escortering op charter- of lijnvluchten wordt door ons verzorgd. Dus heeft u hulp nodig bij repatriering naar Nederland? Dan neemt BAS Ambulance Service u graag de totale zorg uit handen door het gehele traject van de repatriering te verzorgen

BAS Ambulance Service

Bas is een groeiende onderneming die zich heeft ontwikkeld tot een betrouwbare, ISO gecertificeerde ambulancedienst. Wij beschikken over de benodigde vergunningen en zijn aangesloten bij OMAR (Overlegorgaan Medisch Adviseurs Repatriëringsorganisaties). Hierdoor zijn wij in staat u hulp te bieden op zowel internationale luchthavens als Europese wegen. Bij deze repatriering naar Nederland is er altijd een verpleegkundige aanwezig die gespecialiseerd is in de klachten en die dus weet hoe te handelen. Wanneer u vanuit Europa per ambulance of taxi wordt vervoerd, kunt u rekenen op comfortabele voertuigen en speciale matrassen, wat het vervoer aangenamer maakt. U kunt bij ons terecht voor verschillende diensten:

  • Medische repatriering
  • Psychiatrisch vervoer
  • Besteld ambulancevervoer
  • Huisartsenvervoer
  • Medische evenementenbegeleiding
  • Ligtaxi

Al deze diensten worden met het grootste enthousiasme, zorgvuldigheid en deskundigheid uitgevoerd. Wij regelen het allemaal, zodat u zich nergens zorgen om hoeft te maken.

Ja, ik ben op zoek naar repatriering naar Nederland!

Bent u dringend op zoek naar een organisatie die u kan helpen wat betreft de repatriering naar Nederland, omdat uw reisverzekering dit niet dekt? Dan staat BAS Ambulance Service voor u klaar. Vul het contactformulier in of neem eens telefonisch contact met ons op, wij helpen u graag om de repatriering naar Nederland zo goed en snel mogelijk te laten verlopen.

ContactOfferte