Repatriëring naar Nederland

Moet u zo snel mogelijk terug naar Nederland, omdat u in het buitenland ziek bent geworden of een ongeluk heeft gehad, maar dekt uw verzekering dit niet? Geen zorgen, u kunt dan bij BAS Ambulance Service terecht. Wij zijn een gecertificeerde ambulanceorganisatie die gespecialiseerd is medische repatriëring naar Nederland per vliegtuig of auto. Ook de wereldwijde medische escortering op charter- of lijnvluchten wordt door ons verzorgd. Dus heeft u hulp nodig bij repatriëring naar Nederland? Dan verzorgen wij graag het gehele traject van uw repatriëring naar Nederland, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Over BAS Ambulance Service

BAS Ambulance Service is een groeiende onderneming die zich heeft ontwikkeld tot een betrouwbare, ISO gecertificeerde ambulancedienst. Wij beschikken over de benodigde vergunningen en zijn aangesloten bij OMAR (Overlegorgaan Medisch Adviseurs Repatriëringsorganisaties). Hierdoor zijn wij in staat u hulp te bieden op zowel internationale vliegvelden als Europese wegen. Tijdens de repatriëring naar Nederland via ons, is er altijd een verpleegkundige aanwezig die gespecialiseerd is in de klachten van de betreffende patiënt. Wanneer u vanuit Europa per ambulance of taxi wordt vervoerd kunt u rekenen op comfortabele voertuigen en speciale matrassen, wat het vervoer aangenamer maakt.

Meer diensten van BAS

Naast repatriëring naar Nederland, kunt u bij BAS Ambulance Service ook terecht voor:

Al deze diensten worden met het grootste enthousiasme, zorgvuldigheid en deskundigheid uitgevoerd. Wij regelen het allemaal, zodat u zich nergens zorgen om hoeft te maken.

Ja, ik heb repatriëring naar Nederland nodig!

Bent u dringend op zoek naar een organisatie die voor u de repatriëring naar Nederland op zich kan nemen, omdat uw reisverzekering dit niet dekt? Dan staat BAS Ambulance Service voor u klaar. Vul het contactformulier in of bel naar +31 (0)164 680 030. Wij helpen u graag!

ContactOfferte