Repatriëring vanuit het buitenland

Wanneer u in het buitenland ziekt wordt of een ongeval krijgt en u direct naar huis moet, kan het voorkomen dat uw verzekering dit niet dekt. Voor iedereen waar dit van toepassing is, staat BAS Ambulance Service voor u klaar: wij zijn een gecertificeerde ambulanceorganisatie die actief is op het gebied van medische repatriëring. Of u nu vervoerd moet worden per vliegtuig of gewoon via de weg. Ook de wereldwijde medische escortering op charter- of lijnvluchten worden door ons verzorgd. Dus wanneer u hulp nodig heeft met repatriëring vanuit het buitenland, hoeft u zich geen zorgen te maken: BAS Ambulance Service neemt u graag de totale zorg uit handen door het gehele traject van de repatriëring te verzorgen.

Repatriëring door BAS Ambulance Service

BAS Ambulance Service is een groeiende onderneming die zich heeft ontwikkeld tot een betrouwbare, ISO gecertificeerde ambulancedienst. Wij beschikken over de benodigde vergunningen en zijn aangesloten bij OMAR (Overlegorgaan Medisch Adviseurs Repatriëringorganisaties). Hierdoor zijn wij in staat u hulp te bieden op zowel internationale luchthavens als Europese wegen. Bij deze repatriëring naar Nederland is er altijd een verpleegkundige aanwezig die gespecialiseerd is in de klachten en die dus weet hoe te handelen. Wanneer u vanuit Europa per ambulance of taxi wordt vervoerd kunt u rekenen op comfortabele voertuigen en speciale matrassen, wat het vervoer aangenamer maakt.

Meer diensten

BAS Ambulance biedt een scala aan diensten op het gebied van repatriëring. U kunt bij ons, naast medische repatriëring, ook terecht voor onderstaande diensten welke allen met groot enthousiasme, zorgvuldigheid en deskundigheid worden uitgevoerd:

  • Psychiatrisch vervoer
  • Besteld ambulancevervoer
  • Huisartsenvervoer
  • Medische evenementenbegeleiding
  • Ligtaxi

Neem contact op

Indien u op zoek bent naar een bedrijf dat voor u de repatriëring vanuit het buitenland voor u kan verzorgen, dan bent u bij BAS Ambulance Service op het juiste adres. Vul het contactformulier in of bel naar +31 (0)164 680 030. Wij staan voor u klaar: wij hebben onze eigen meldkamer die u 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar is voor u.

ContactOfferte