Repatriëring bij ziekte of ongeval

BAS Ambulance Service is de gecertificeerde organisatie waar u moet zijn als het gaat om repatriëring bij ziekte of ongeval en uw eigen verzekering dit niet dekt. Of u zich nu in Nederland of het buitenland bevindt, of dat u per vliegtuig of via de weg vervoerd moet worden: bij BAS Ambulance Service kunnen wij u van dienst zijn. Alle wereldwijde medische escortering op charter- of lijnvluchten wordt door ons verzorgd. BAS Ambulance Service neemt graag de totale zorg uit handen door het gehele traject van de medische repatriëring op ons te nemen.

Over BAS Ambulance Service

BAS Ambulance Service is een groeiende onderneming die zich heeft ontwikkeld tot een betrouwbare, ISO gecertificeerde ambulancedienst die u van dienst kan zijn met repatriëring tijdens ziekte of ongeval in verschillende situaties. U kunt hierbij denken aan repatriëring als: medische repatriëring, huisartsenvervoer, besteld ambulance vervoer, maar ook psychiatrisch vervoer of een ligtaxi. Al deze diensten worden met groots enthousiasme, zorgvuldigheid en deskundigheid volbracht, zodat u zich nergens druk over hoeft te maken.

Services van repatriëring bij ziekte of ongeval

Kiest u voor repatriëring bij ziekte of ongeval bij BAS Ambulance Service? Dan bent u in goede handen. Wij:

  • beschikken over de benodigde vergunningen
  • zijn aangesloten bij OMAR (Overlegorgaan Medisch Adviseurs Repatriëringorganisaties), waardoor wij in staat zijn u hulp te bieden op zowel internationale luchthavens als Europese wegen.
  • zorgen dat er altijd een verpleegkundige aanwezig is die gespecialiseerd is in de klachten van de patiënt en die dus weet hoe te handelen
  • zorgen voor comfortabele voertuigen en speciale matrassen
  • hebben beschikking over uitstekend opgeleide, geaccrediteerde en BIG geregistreerde ambulance-, IC/CCU-, SEH verpleegkundigen en artsen met ruime werkervaring.

Regel hier uw repatriëring

Heeft u direct repatriëring nodig vanwege ziekte of ongeval, omdat u een ongeval heeft gehad en uw reisverzekering dit niet dekt? Neem dan contact op met BAS Ambulance Service door te bellen naar +31 (0)164 680 030 of door het contactformulier in te vullen. Wij hebben een eigen meldkamer die 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar is, waardoor wij altijd voor u klaar kunnen staan!

ContactOfferte