overons

BAS is een groeiende onderneming die zich heeft ontwikkeld tot een betrouwbare, ISO gecertificeerde ambulancedienst ten behoeve van repatriëringen, besteld ambulancevervoer, medische evenementenbegeleiding, huisartsenvervoer, psychiatrisch vervoer, zorgtaxi en ligtaxi.

BAS beschikt over een vergunning voor buitenlandvervoer per ambulance, taxivergunning en maakt deel uit van het OMAR overleg. OMAR staat voor Overlegorgaan Medisch Adviseurs Repatriëringsorganisaties. Dit is een landelijk overlegorgaan met de verschillende alarmcentrales en buitenlandvervoerders.

Naast alle benodigde vergunningen en expertise op gebied van ambulancezorg beschikt BAS over een eigen Medische Manager Ambulancezorg (MMA).

Onze ambulances en zorgtaxi’s komt u tegen op internationale luchthavens voor de afvoer van patiënten naar huis of ziekenhuis, of op weg door Europa om toeristen te repatriëren.

U komt ons ook tegen in Nederland met onze ambulances welke door Regionale Ambulance Voorzieningen (RAV) worden ingezet voor het besteld ambulancevervoer. Hierbij kunt u denken aan buitenregionaal vervoer of besteld vervoer binnen de regio wanneer de RAV zelf onvoldoende capaciteit heeft.

Al onze diensten worden met het grootste enthousiasme, zorgvuldigheid en deskundigheid uitgevoerd.

Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op.

Contact Offerte