Medische repatriëring nodig?

BAS Ambulance Service is de gecertificeerde organisatie waar u moet zijn als het gaat om medische repatriëring in Nederland en het buitenland en via wegen en lucht. Alle wereldwijde medische escortering op charter- of lijnvluchten wordt door ons verzorgd. Dus heeft u hulp nodig bij medische repatriëring vanwege een ongeval en wordt dit niet gedekt door uw eigen zorgverzekering? Dan neemt BAS Ambulance Service u graag de totale zorg uit handen door het gehele traject van de medische repatriëring op ons te nemen.

BAS Ambulance Service

BAS Ambulance Service is een groeiende onderneming die zich heeft ontwikkeld tot een betrouwbare, ISO gecertificeerde ambulancedienst. Wij beschikken over de benodigde vergunningen en zijn aangesloten bij OMAR (Overlegorgaan Medisch Adviseurs Repatriëringorganisaties). Hierdoor zijn wij in staat u hulp te bieden op zowel internationale luchthavens als Europese wegen. Bij deze repatriëring naar Nederland is er altijd een verpleegkundige aanwezig die gespecialiseerd is in de klachten en die dus weet hoe te handelen. Wanneer u vanuit Europa per ambulance of taxi wordt vervoerd kunt u rekenen op comfortabele voertuigen en speciale matrassen, wat het vervoer aangenamer maakt.

Meer diensten BAS Ambulance Service

Al onze diensten worden met groots enthousiasme, zorgvuldigheid en deskundigheid volbracht, zodat u zich nergens druk over hoeft te maken. Wij kunnen u ook van dienst zijn voor:

  • Psychiatrisch vervoer
  • Besteld ambulancevervoer
  • Huisartsenvervoer
  • Medische evenementenbegeleiding
  • Ligtaxi

Regel hier uw medische repatriëring

Heeft u medische repatriëring nodig, omdat u een ongeval heeft gehad en uw reisverzekering dit niet dekt? Schakel dan BAS Ambulance Service in: bel naar +31 (0)164 680 030 of vul het contactformulier in. Wij staan voor u klaar: wij beschikken over een eigen meldkamer die 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar is.

ContactOfferte