Medisch repatrieren door BAS Ambulance Service

BAS Ambulance Service is hét bedrijf waar u in goede handen bent als u tijdens uw vakantie ziek bent geworden of een ongeval heeft gehad en u zo snel mogelijk terug naar huis moet. Juist voor degene waarbij dit niet gedekt is door de eigen verzekering, kunnen wij zorgen voor medische repatriëring in Nederland, maar ook vanaf het buitenland. Wij zijn een gecertificeerde ambulanceorganisatie die actief is op het gebied van medisch repatrieren. Of u nu vervoerd moet worden per vliegtuig of gewoon via de weg. Ook de wereldwijde medische escortering op charter- of lijnvluchten wordt door ons verzorgd. BAS Ambulance Service neemt u graag de totale zorg uit handen door het gehele traject te verzorgen.

BAS Ambulance Service

Kiest u voor BAS Ambulance Service? Dan kiest u voor een groeiende onderneming die zich heeft ontwikkeld tot een betrouwbare, ISO gecertificeerde ambulancedienst. Wij beschikken over de benodigde vergunningen en zijn aangesloten bij OMAR (Overlegorgaan Medisch Adviseurs Repatriëringorganisaties), waardoor wij in staat zijn u hulp te bieden op zowel internationale luchthavens als Europese wegen. Tijdens het medisch repatriëren naar Nederland zorgen wij dat er altijd een verpleegkundige aanwezig die gespecialiseerd is in de klachten van de betreffende patiënt.

Onze diensten

Naast onze diensten omtrent medisch repatrieren, kunt u bij ons ook terecht voor verschillende diensten, zoals:

  • Psychiatrisch vervoer
  • Besteld ambulancevervoer
  • Huisartsenvervoer
  • Medische evenementenbegeleiding
  • Ligtaxi

Al onze diensten worden met het grootste enthousiasme, zorgvuldigheid en deskundigheid uitgevoerd. Wij regelen het allemaal, zodat u zich nergens zorgen om hoeft te maken. Daarbij kunt u, wanneer u per taxi of ambulance in Europa vervoerd wordt, rekenen op comfortabele voertuigen en speciale matrassen zodat u een aangename reis naar huis heeft.

Neem contact op

Zoekt u hulp voor medisch repatrieren van een organisatie als BAS Ambulance Service, omdat de repatriering door uw eigen verzekering niet wordt gedekt? Dan staat BAS Ambulance Service 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Vul het contactformulier in of bel naar +31 (0)164 680 030. Wij helpen u graag om u zo snel en goed mogelijk naar uw bestemming te brengen.

ContactOfferte