Ligtaxi

Kunt u wegens uw handicap of ziekte geen gebruik maken van regulier taxi vervoer? Wilt u graag van A naar B komen, maar verkeert u in een situatie zonder medische bijstand waardoor een ambulance geen optie is? Dan zijn wij bij BAS Ambulance Service u graag van dienst. BAS Ambulance Service beschikt over ligtaxi’s, waardoor wij in staat zijn u te vervoeren naar de plek van bestemming, zoals in het geval van een familiebezoek, vakantie of bezoek aan de arts. Onze chauffeurs hebben ruime rijervaring, de benodigde papieren en een grote affiniteit met zorg. Uiteraard kunnen niet alleen liggende patiënten gebruikmaken van deze ligtaxi, maar ook halfzittende en rolstoelpatiënten helpen wij graag.

Wie zijn wij?

BAS Ambulance Service is een groeiende onderneming die zich heeft ontwikkeld tot een betrouwbare, ISO gecertificeerde ambulancedienst ten behoeve van repatriëringen, besteld ambulancevervoer, medische evenementenbegeleiding, huisartsenvervoer, psychiatrisch vervoer, zorgtaxi en ligtaxi. Om u een zo goed mogelijk internationaal medisch transport aan te bieden maken wij deel uit van het OMAR overleg. Dit is een landelijk overlegorgaan voor de verschillende alarmcentrales en buitenlandvervoerders. Dankzij de diensten die wij aanbieden zijn wij in staat u de hulp te bieden waar u naar zoekt.

Waarom kiezen voor BAS Ambulance Service

Uiteraard beschikken wij over de benodigde vergunningen voor buitenlandvervoer per ambulance, taxivergunningen en expertise op het gebied van ambulancezorg. Daarnaast zijn er nog veel meer voordelen waar u bij BAS Ambulance Service van profiteert:

  • Goed geschoold personeel met ervaring
  • Comfortabele voertuigen
  • Speciale matrassen voor meer comfort
  • Mogelijkheid tot multimedia in de ambulance
  • Altijd een verpleegkundige aanwezig die gespecialiseerd is in de klachten van de desbetreffende patiënt.

Ja, ik wil een ligtaxi bestellen!

Bent u op zoek naar een ligtaxi om zo op de plaats van bestemming te komen? Neem u dan telefonisch of via het formulier contact op met BAS Ambulance Service. Wij staan voor u klaar en helpen u graag.

ContactOfferte