Liggend ziekenvervoer nodig?

Bent u ziek of heeft u een handicap waardoor u geen gebruik maken van regulier taxi vervoer, omdat u moet liggen? Dat is bij BAS Ambulance Service geen probleem: wij brengen u van A naar B in een speciale ligtaxi waardoor liggend ziekenvervoer geen probleem meer is. BAS Ambulance Service is in staat u te vervoeren naar de plek van bestemming, of dit nu een familiebezoek, vakantie of bezoek aan de arts is. Onze chauffeurs hebben ruime rijervaring, de benodigde papieren en een grote affiniteit met zorg. Uiteraard kunnen niet alleen liggende patiënten gebruikmaken van onze diensten, maar ook halfzittende- en rolstoel patiënten helpen wij graag door middel van liggend ziekenvervoer.

Wat is BAS Ambulance Service?

BAS Ambulance Service is een groeiende organisatie die is gespecialiseerd in liggend ziekenvervoer als taxi dienst maar ook als repatriëring vanwege een ongeval. Wij zijn een betrouwbare, ISO gecertificeerde ambulancedienst die u kunt inschakelen voor besteld ambulancevervoer, medische evenementenbegeleiding, huisartsenvervoer, psychiatrisch vervoer, zorgtaxi en liggend vervoer.

Om u een zo goed mogelijk internationaal medisch transport aan te bieden maken wij deel uit van het OMAR overleg. Dit is een landelijk overlegorgaan met de verschillende alarmcentrales en buitenlandvervoerders. Tevens beschikken wij over onze eigen alarmcentrale die 24 uur en 7 dagen per week bereikbaar is waardoor wij u altijd van dienst kunnen zijn in geval van nood.

Waarom kiezen voor BAS Ambulance Service

Uiteraard beschikken wij over de benodigde vergunningen voor buitenlandvervoer per ambulance, taxivergunningen en expertise op het gebied van ambulancezorg. Daarnaast zijn er nog veel meer voordelen waar u bij BAS Ambulance Service van profiteert:

  • Goed geschoold personeel met ervaring
  • Comfortabele voertuigen
  • Speciale matrassen voor meer comfort
  • Mogelijkheid tot multimedia in de ambulance
  • Altijd een verpleegkundige aanwezig die gespecialiseerd is in de klachten van de desbetreffende patiënt.

Ja, ik heb liggend ziekenvervoer nodig

Heeft u liggend ziekenvervoer nodig vanwege een handicap of ziekte? Neemt u dan telefonisch of via het formulier contact op met BAS Ambulance Service. Wij staan voor u klaar en helpen u graag: wij vinden het belangrijk om liggend vervoer beschikbaar te maken voor hen die nergens anders terecht kunnen.

ContactOfferte