Liggend vervoer nodig

Heeft u liggend vervoer nodig, omdat u graag naar een familiebezoek wilt, maar dit niet mogelijk is vanwege uw handicap? Geen zorgen: BAS Ambulance Service brengt u graag van A naar B. BAS Ambulance Service is er voor mensen zonder medische bijstand waardoor een ambulance geen optie is. BAS Ambulance Service beschikt over ligtaxi’s waardoor liggend vervoer naar familie of een vakantie ook haalbaar is. Uiteraard kunnen niet alleen liggende patiënten gebruikmaken van ons liggend vervoer, maar ook halfzittende- en rolstoel patiënten helpen wij graag.

Wie zijn wij?

BAS Ambulance Service is een groeiende onderneming die zich heeft ontwikkeld tot een betrouwbare, ISO gecertificeerde ambulancedienst ten behoeve van repatriëringen, besteld ambulancevervoer, medische evenementenbegeleiding, huisartsenvervoer, psychiatrisch vervoer, zorgtaxi en ligtaxi. Vanzelfsprekend werken wij uitsluitend met chauffeurs die ruime rijervaring, de benodigde papieren en een grote affiniteit met zorg hebben.

En om onze internationaal medisch transport zo prettig mogelijk te maken, maken wij deel uit van het OMAR overleg: een landelijk overlegorgaan van verschillende alarmcentrales en buitenlandvervoerders.

Voordelen van ons liggend vervoer

Er zijn vele voordelen waar u bij BAS Ambulance Service van profiteert, zoals:

  • Goed geschoold & ervaren personeel
  • Comfortabele voertuigen
  • Speciale matrassen voor extra comfort
  • Mogelijkheid tot multimedia in de ambulance
  • Altijd de aanwezigheid van een verpleegkundige die gespecialiseerd is in de klachten van de desbetreffende patiënt.

Uiteraard beschikken wij over de benodigde vergunningen voor buitenlandvervoer per ambulance, taxivergunningen en expertise op het gebied van ambulancezorg.

Wilt u ook liggend vervoer bestellen?

Heeft u binnenkort een familie-uitje of wilt u graag op vakantie, maar weet u niet hoe u van A naar B komt? Neemt u dan contact op met BAS Ambulance Service door te bellen naar +31 (0)164 680 030 of vul het contactformulier in. Wij staan voor u klaar en brengen u graag met ons liggend vervoer naar uw bestemming!

ContactOfferte