Liggend vervoer met de taxi

Heeft u liggend vervoer met de taxi nodig? Wilt u graag van A naar B komen, maar kunt u vanwege een handicap geen gebruik maken van een reguliere taxi waarin u moet zitten? Dan is BAS Ambulance Service u graag van dienst! Wij hebben taxi’s die geschikt zijn voor liggend vervoer, waardoor wij in staat zijn u te vervoeren naar de plek van bestemming ondanks uw handicap. Onze chauffeurs hebben allen ruime rijervaring, de benodigde papieren en een grote affiniteit met zorg. BAS Ambulance Service is u ook graag van dienst als u in een rolstoel zit of halfliggend vervoer nodig heeft.

Waarom kiezen voor BAS Ambulance Service

Kiest u voor liggend taxi vervoer van BAS Ambulance Service? Dan geniet u van vele voordelen, waaronder:

  • Goed geschoold personeel met ervaring
  • Comfortabele voertuigen
  • Speciale matrassen voor meer comfort
  • Mogelijkheid tot multimedia in de ambulance
  • Altijd een verpleegkundige aanwezig die gespecialiseerd is in de klachten van de desbetreffende patiënt.

Uiteraard beschikken wij over de benodigde vergunningen voor buitenlandvervoer per ambulance, taxivergunningen en expertise op het gebied van ambulancezorg.

Over BAS Ambulance Service

BAS Ambulance Service is een groeiende onderneming die zich heeft ontwikkeld tot een betrouwbare, ISO gecertificeerde ambulancedienst. Wij staan voor u klaar als het gaat om repatriëringen, besteld ambulancevervoer, medische evenementenbegeleiding, huisartsenvervoer, psychiatrisch vervoer of het huren van een zorgtaxi of liggend vervoer met de taxi.

Tevens maken wij deel uit van het OMAR overleg, een landelijk overlegorgaan met de verschillende alarmcentrales en buitenlandvervoerders, om u een zo goed mogelijk internationaal medisch transport aan te bieden.

Liggend vervoer bestellen

Wilt u graag liggend vervoer met de taxi bestellen, zodat u op een veilige en gemakkelijke manier naar een verjaardag, familiegelegenheid of andere festiviteit gebracht kan worden? Neemt u dan telefonisch of via het formulier contact op met BAS Ambulance Service. Wij staan voor u klaar om u van A naar B te brengen!

ContactOfferte