De kosten van ambulance vervoer

Heeft u een ongeval gehad of moet u vanwege ziekte per ambulance vervoert worden, maar dekt uw verzekering dit niet? Dan kunnen de kosten voor het ambulance vervoer erg hoog oplopen. Schakel daarom hulp in van BAS Ambulance Service: de gecertificeerde ambulanceorganisatie. Juist voor degene waarbij de kosten voor ambulance vervoer niet gedekt zijn door de eigen verzekering, kunnen wij voor ambulance vervoer zorgen in Nederland, maar ook internationaal.

Over BAS Ambulance Service

BAS Ambulance Service is een groeiende onderneming die zich heeft ontwikkeld tot een betrouwbare, ISO gecertificeerde ambulancedienst in Nederland en ver daar buiten. Doordat wij beschikken over de benodigde vergunningen en aangesloten zijn bij OMAR (Overlegorgaan Medisch Adviseurs Repatriëringorganisaties), zijn wij in de positie u hulp te bieden op zowel internationale luchthavens als Europese wegen.

Kiest u voor ambulance vervoer van BAS Ambulance Service? Dan is er altijd een verpleegkundige aanwezig die gespecialiseerd is in de klachten van de betreffende patiënt. Tevens kunt u bij ons altijd rekenen op comfortabele voertuigen en speciale matrassen zodat uw vervoer met de ambulance (of ligtaxi) aangenaam verloopt.

Onze ambulance- en taxidiensten

Wij bieden diverse diensten in taxi’s of ambulances aan zodat u veilig en snel van A naar B gebracht kunt worden. Nationaal, maar ook internationaal. Bijvoorbeeld voor:

Al onze diensten worden met het grootste enthousiasme, zorgvuldigheid en deskundigheid uitgevoerd. Wij regelen het allemaal, zodat u zich nergens zorgen om hoeft te maken!

Contact opnemen

Bent u op zoek naar ambulance vervoer, omdat uw verzekering dit niet dekt? Neem dan contact op met BAS Ambulance Service: de organisatie waar u voor redelijke kosten ambulance vervoer Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar! Vul het contactformulier in of bel naar +31 (0)164 680 030.

ContactOfferte