BAS Ambulance Service

Bent u in het buitenland gewond geraakt of ziek geworden en moet u zo snel mogelijk terug naar Nederland? Of kunt u wegens uw handicap of ziekte geen gebruik maken van regulier taxi vervoer? Krijgt u deze service niet van uw verzekering vergoed en/of moet u dit zelf regelen? Dan biedt BAS Ambulance Service uitkomst. BAS Ambulance Service is een ISO gecertificeerde ambulance-organisatie die actief is op het gebied van repatriëring naar Nederland en liggend vervoer. Wij beschikken over de benodigde vergunningen en zijn aangesloten bij OMAR (Overlegorgaan Medisch Adviseurs Repatriëringsorganisaties).

U komt ons ook tegen in Nederland met onze ambulances welke door Regionale Ambulance Voorzieningen (RAV) worden ingezet voor het besteld ambulancevervoer.

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om zorg te dragen voor het vervoer en u veilig op de plaats van bestemming te brengen. Hiervoor beschikt BAS over een eigen meldkamer en afdeling planning, welke 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar is.

Medische repatriëring

BAS Ambulance Service is actief op het gebied van medische repatriëring. U komt ons tegen op luchthavens om patiënten naar huis of ziekenhuis te vervoeren. Maar ook op de Europese wegen , om toeristen terug naar huis of ziekenhuis te repatriëren.

Wanneer u niet in staat bent om met eigen vervoer terug naar Nederland te komen, biedt BAS Ambulance Service u graag een helpende hand. Wij bieden u repatriëring naar Nederland aan. Wanneer u vanuit Europa per ambulance of ligtaxi wordt vervoerd kunt u rekenen op comfortabele voertuigen met speciale matrassen, welke het vervoer aangenamer maakt. Daarnaast is er altijd een BIG geregistreerde verpleegkundige aanwezig die gespecialiseerd is in uw klachten en dus weet hoe te handelen. Wij nemen de totale zorg uit handen, door het gehele traject van de repatriëring te regelen.

Key-woorden als zorgvuldigheid, deskundigheid en servicegerichtheid zijn voor BAS vanzelfsprekend.

Psychiatrisch vervoer

Naast de medische repatriëring zijn wij ook gespecialiseerd in het (inter-)nationaal vervoer van psychiatrische patiënten Wij vinden dat het psychiatrisch vervoer onvoldoende is gericht op deze bijzondere patiëntgroep en daar brengen wij graag verandering in met onze speciale crisisauto. Centraal staat de prikkelarme omgeving, stoelverwarming en rustige kleuren. Naast de patiënt, BIG-verpleegkundige en chauffeur, kunnen er (indien gewenst) nog drie extra personen meereizen.

Met deze vorm van vervoer hopen wij een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het psychiatrisch vervoer.

Ambulancevervoer

Daarnaast dragen wij ook bij aan de paraatheid van een groot aantal Regionale Ambulance Voorzieningen (RAV) door op ad hoc of projectbasis onze ambulances beschikbaar te stellen. Op momenten van grote drukte is BAS in staat het bestelde vervoer uit te voeren voor de RAV. Op deze dienstverlening vindt differentiatie van zorg plaats. De RAV heeft de mogelijkheid zowel ambulances op BLS niveau als op ALS niveau in te zetten.

Met het oog op doelmatigheid, betrouwbaarheid en kostenbeheersing is BAS met deze dienstverlening een prima partner voor de Regionale Ambulance Voorziening.

Ligtaxi

Als u niet in staat bent om gebruik te maken van regulier taxivervoer en ambulancevervoer uitgesloten is, kunt u met behulp van BAS Ambulance Service toch op plaats van bestemming komen met behulp van een ligtaxi. Bij ons kunt u gebruik maken van een ligtaxi, zodat u gewoon naar uw familiebezoek, vakantiereis of huisarts kunt gaan. Tevens is het mogelijk een aanhanger aan de ligtaxi te koppelen waardoor u bijvoorbeeld een rolstoel kunt meenemen.

In het kader van de WMO zet BAS deze vorm van vervoer in. Hierdoor kunnen wij u zittend, liggend en halfzittend vervoeren naar uw bestemming.

Contact opnemen

Dus bent u op zoek naar repatriëring naar Nederland of heeft u liggend vervoer nodig? Neemt u dan gerust eens contact op met BAS Ambulance Service door te bellen naar 0164 – 680 030 of stuur een mail naar info@ambulanceservice.nl. Al onze diensten worden met het grootste enthousiasme, zorgvuldigheid en deskundigheid uitgevoerd en wij helpen u dan ook graag verder.

Contact Offerte