Barbeque

Zoals iedereen zijn de medewerkers van BAS Ambulance Service gewone mensen. Ook zij houden van een verzetje. En wat is er in deze tijd van het jaar  gezelliger en lekkerder dan een barbecue. Ja ook de mensen van de ambulance steken die aan. Maar dan wel op een verantwoorde manier!

Te vaak repatriëren wij mensen vanuit het buitenland die even een “beetje” spiritus op hun vuurtje hebben gedaan. Brandwonden zijn dan het gevolg. En geloof me, die zijn erg pijnlijk. Maar wat als dit gebeurd ver van huis….In het buitenland hebben ze meestal geen specialistische brandwonden centra.

Ongeacht in welk ziekenhuis u in het buitenland wordt geholpen. In ons eigen land is het altijd beter. En vooral dicht bij uw eigen huis. Bezoek is om de hoek.

Wat een geluk als je dan op vakkundige en verantwoorde wijze terug naar Nederland vervoert kunt worden, waar je iedereen kunt verstaan en begrijpen. Dit laatste is vaak belangrijk als het gaat om medische hulp. Niet dat het de pijn verzacht maar het is wel prettig.

En dan is het fijn om comfortabel met zulke verwondingen vervoerd te worden. De reis duurt dan lang maar een goed gesprek met kundig personeel doet wonderen.

Maar beter is natuurlijk om voorzichtig te zijn met vuur. Barbecue ze.

Terug naar blog overzicht