Air-ambulance

Ik hoop dat het u nooit overkomt. Mocht het toch gebeuren, dan bent u waarschijnlijk net zo blij als al die anderen. Die anderen die het wel is overkomen om met een air-ambulance terug vanuit het buitenland naar Nederland gevlogen te worden. Een ervaring die ik niemand toe wens. Maar eerlijkheid gebied te zeggen dat het wel ons werk is. Mocht u zo ernstig ziek zijn dat terugkeer met een  reguliere vlucht niet mogelijk is, dan komt er een Engels vliegtuigje dat geheel is omgebouwd tot ambulance (air-ambulance). Gespecialiseerd personeel vliegt met u mee.

BAS Ambulance Service is dan de logische vervolg stap. Het vliegtuigje kan u immers niet tot in het ziekenhuis brengen. BAS haalt u op het vliegveld op en brengt u met de nodige zorg daar waar u moet zijn. En dat zou zomaar in heel Nederland kunnen zijn.

Ook het ophalen van patiënten in de ons omringende landen is geen uitzondering, en ook daar weet men inmiddels wie BAS Ambulance Service is. Als het nodig is gaat zelfs de medische bemanning van de air-ambulance mee naar het ziekenhuis waar u naar toe moet. Dit noemen we nog eens service van deur tot deur.

Mocht het zo ver komen wensen we u een spoedig herstel.

Terug naar blog overzicht